piątek, 13 lipca 2012

#17


Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i migdałową kruszonką. Twaróg z płatkami branflakes i domowym
dżemem rabarbarowo-waniliowym. Kawa mrożona.

21 komentarzy:

  1. Ach, znowu uroczo. Kawa i ciasto, kto tego nie lubi?

    OdpowiedzUsuń
  2. same pysznosci!
    ciasto jogurtowe <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Smakowite ciacho! Poproszę kawałek ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. mm,ale te ciasto smacznie wygląda ;)
    pyszne śniadanie <3 lubię te płatki branflakes , jadłam je w Anglii ;)ale u nas też są rzeczywiście !

    OdpowiedzUsuń
  5. Kiedyś prawie codziennie piekłam jogurtowe. Jest pyszne no i to chyba najprostsze ciasto jakie znam (jeżeli to takie jak ja robię)

    OdpowiedzUsuń
  6. aj, domowe ciacha są tak pyszne, że nie da się im oprzec!
    dżem rabarbarowo-waniliowy musi byc cudowny<3

    OdpowiedzUsuń
  7. ładnie tu u Ciebie! Branflakes...świetne platki!

    OdpowiedzUsuń
  8. pycha! :)
    ciasto sama piekłaś ?^^

    OdpowiedzUsuń
  9. Pyszota! :-)
    Mam jeszcze jedno pytanie, z ilu łyżek robisz sobie owsiankę? I czy płatki zalewasz mlekiem czy gotujesz płatki razem z mlekiem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 4 łyżki, zalewam wrzątkiem trochę ponad poziom płatków, przykrywam talerzem i zostawiam na noc. rano papkę gotuję na mleku.

      Usuń
  10. jeju to zdjęcie jest śliczne <3 porywam kawałek ciacha ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale pysznie, moge wpasc na sniadanie? :>
    Robisz przesliczne zdjecia :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia. Oddaj mi swój talent ! ^^ Przy okazji śniadania też możesz ;D

    OdpowiedzUsuń
  13. rabarbar.... i moje ślinianki zaczynają pracować :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Lubię Twoje zdjęcia. Bardzo, bardzo:)

    OdpowiedzUsuń