poniedziałek, 2 lipca 2012

#13



Przekładaniec: domowa granola, jogurt grecki, truskawki. Morele.

18 komentarzy:

  1. o kurka wodna, genialne te zdjęcia !
    Domowa granola + truskawki= me gusta :) (Jakby rzekła moja czternastoletnia siostra ;p )

    OdpowiedzUsuń
  2. najlepsza prostota na upały;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Odpowiedzi
    1. malutko, bo obudził mnie straszny ból żołądka, myślałam, że nie wyrobię i bałam się, że sobie zaszkodzę zbyt dużą ilością jedzenia. aaaaale nadrobiłam smażonymi ziemniakami z koprem do obiadu :D

      Usuń
  4. pycha!
    i zgadzam się,cudne zdjecia :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudnie zdjęcia dziś ;)
    A śniadanie pyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  6. jogurt z granolą i owocami smakuje wyśmienicie !

    OdpowiedzUsuń
  7. mogę poprosić przepis na granolę?:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ojej, to będzie trudne, bo działam na oko :) wrzucam płatki owsiane w ilości takiej, jaką mam (około 1 paczki najczęsciej), zarodki pszenne/otręby, mieszam ze 150 ml soku jabłkowego, 3 łyżkami oleju i ok.3-4 łyżkami miodu, piękę w piekarniku regularnie mieszając, aż się ładnie zarumieni. a potem dodaję dowolne dodatki - rodzynki, orzechy, migdały.

      Usuń
  8. Kocham domową granolę :) Dawno nie robiłam, ale przyda się na wyjazd.

    OdpowiedzUsuń
  9. pięknie wygląda i pewnie świetnie smakuje : )

    OdpowiedzUsuń
  10. Z każdym dniem coraz bardziej kocham Twoje śniadania ! A zdjęcia są wprost cudne, jaki używasz aparat ?(jeśli oczywiście mogę spytać) :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pewnie, mam nikona d90, moja pierwsza lustrzanka, jak na moje nieprofesjonalne użytkowanie sprawdza się świetnie, bardzo przejżysty w obsłudze :)

      i dziękuję za miłe słowa :)

      Usuń
  11. Śliczny przekładaniec :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ale mi smaka narobiłaś ;)

    OdpowiedzUsuń